goesepolder collage

Opnieuw een korte update mbt Buurtpreventie Goese Polder ;

Momenteel loopt de planning steeds beter en ook de onderlinge communicatie via whatsapp krijgt vorm.

Steeds meer leden weten hier op de juiste manier mee om te gaan.

Meldingen blijven binnen komen op allerlei manieren en we proberen hier op de juiste manier mee om te gaan en waar nodig te verwijzen naar de juiste kanalen en instanties.

Regelmatig ontvangen we complimenten , maar we staan ook altijd open voor kritiek en tips.

Er is een nieuwe flyer in omloop om onder andere nieuwe leden te werven. Nog steeds zijn we op zoek naar gemotiveerde buurtgenoten die ons team willen versterken , zodat we nog frequenter de wijk in kunnen.

Vrijwel dagelijks kunt U ons in de wijk tegen komen , zowel in de avond als overdag en tot op heden met diverse positieve resultaten.

Nog regelmatig moeten we uitleggen dat wij geen politie , toezichthouder of parkeerwachter zijn en geen boetes uitdelen , maar proberen te adviseren en te verwijzen naar de juiste instanties. Ook samen met Uw buurtgenoten kunt U al veel problemen oplossen; Een veilige buurt begint bij U zelf !

Ook zullen we vaker aanwezig zijn bij evenementen of feestelijke gebeurtenissen in de wijk en daar eventuele uitleg over buurtpreventie geven of de nodige ondersteuning bij het evenement. In de toekomst onder andere te denken aan BHV-taken.

Als alles volgens planning gaat lopen , zal er in de maand april weer een nieuwe groep gescreende aspirant-leden een training gaan volgen , zodat ook zij weer mee de straat op kunnen. We hebben het hier toch weer over een tiental personen.

Op 19 maart aanstaande zal ook de wijkwethouder ons vergezellen tijdens een ronde in de wijk.

Nog steeds mogen we profiteren van de aandacht in de media . Onze dank daarvoor.

We zijn te vinden op Twitter en Facebook , maar men mag mij ook altijd benaderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmeldingen zijn nog steeds welkom en mocht U interesse hebben, of samen met een buurman of buurvrouw mee willen gaan doen , laat het even weten.

Opmerkingen , tips en adviezen of vragen ; stel ze als U ons ziet in de wijk. We staan U graag te woord en zullen U waar mogelijk , zo goed mogelijk helpen.

Tot Ziens in de wijk , waar dan ook ,

Rini van Son

Coördinator Buurtpreventie Goese Polder,

met dank aan het hele team voor de motivatie en inzet van de afgelopen weken.

We kunnen alleen maar groeien en sterker worden !

 

 

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT