goesepolder collage

Goedenavond allemaal ,

even een update mbt Buurtpreventie Goese Polder ;

Na de opstart regelmatiger te zien in de wijk. In de avond , maar ook overdag.

Rooster staat nog in de kinderschoenen . maar ook dat zal geleidelijk aan verbeteren.

Onderling wat regelen gaat ook steeds beter. Beschikbaarheid van de leden nog beter in beeld te brengen.

Communicatie onderling verloopt via whatsapp en ook voor de kopstukken van het team is er een whatsappgroep aangemaakt. We groeien nog steeds , maar aanmeldingen zijn nog steeds welkom.

Binnenkort gaat bekeken worden hoe we onderling bestanden uit kunnen wisselen op andere manieren en dan enkel zichtbaar voor leden van het buurtpreventieteam. Gedacht wordt nu aan het eventueel gebruiken van Google Drive daarvoor. Denk dan aan bijvoorbeeld roosters en verslagen met meldingen.

Diverse meldingen al gedaan via Buitenbeterapp en digitale loket om openbare verlichting - storingen te melden. Ook whatsapp van Gemeente Goes is bruikbaar.

Ook de media besteed op allerlei manieren aandacht aan ons team. Populair FM , De Bode en de Bevelander en ook de Eenhoornkrant heeft belangstelling getoond. Laatstgenoemde verschijnt in de week van 24 februari in Goes met een volle pagina over de Buurtpreventie Goese Polder.

Het contact met Gemeente Goes , SMWO en de wijkagent loopt haast perfect. Al diverse zaken in kaart kunnen brengen en veel complimenten mogen ontvangen. Een gemotiveerd team dat met veel plezier de wijk in gaat en daar mogen we trots op zijn ook. We moeten het tenslotte samen doen en iedere inzet is welkom.

De vooruitzichten zijn erg goed en in de toekomst zullen we ook vaker aanwezig zijn bij evenementen in de Goese Polder. Een nieuwe groep staat te trappelen om de nog te plannen trainingen te doen en ook aan te kunnen sluiten bij het Buurtpreventieteam . Heeft U vragen of informatie nodig , neem dan gerust contact op met het team. Dat kan via mij , maar ook via Matijs Gerrits van SMWO.

Fijn weekend ,

namens Buurtpreventie Goese Polder ,

Rini van Son ; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebookpagina ; Buurtpreventie Goese Polder

Ook te vinden op Twitter

Uiteraard mag U ons ook op straat aanspreken over hetgeen er in de wijk speelt.

Op 26 februari aanstaande is er weer een algemene ledenvergadering gepland in wijkgebouw de Spinne. Hierover is een mail verstuurd.

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT