goesepolder collage

's Heer Hendrikskinderendijk
Op 3, 4 en 5 september is de ‘s – Heer Hendrikskinderendijk tussen 18:00 uur t/m 06:00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Het werkvak bevindt zich tussen de Ringbaan West en de Middelburgsestraat.

Van Hogendorplaan
In verband met het verwijderen van een drempel en het frezen van asfalt is de Van Hogendorplaan tussen de Thorbeckelaan en Ringbaan West op woensdag  4 september 2013 vanaf 7:00 uur voor de gehele dag afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Op woensdag 4 september vinden er vanaf 18:00 uur tevens 2 wegreparaties plaats waardoor het gedeelte tussen de Thorbeckelaan en Calstraat afgesloten is voor doorgaand verkeer. Op donderdagavond 5 september is de Van Hogendorplaan tussen de Thorbeckelaan en Ringbaan West afgesloten voor het doorgaande verkeer in verband met het aanbrengen van de nieuwe deklaag. Deze afsluiting vindt plaats nadat de deklaag is aangebracht op de Troelstralaan. De woningen zijn te bereiken via het fietspad onder begeleiding van een verkeersregelaar.

Troelstralaan
Op woensdag 4september is de Troelstralaan afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf 18:00 uur in verband met het frezen van de deklaag tussen de Ringbaan West en de Savornin Lohmanlaan. Op donderdag tussen 7:00 uur en 17:00 uur vinden er reparatiewerken plaats aan de drempel, kruising Troestralaan en Savornin Lohmanlaan. Op donderdagavond isl de Troelstralaan afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf  18:00 uur in verband met het aanbrengen van een nieuwe deklaag. 

Polderplein
Op het Polderplein wordt de binnencirkel van de rotonde aangepast. Hierdoor is de rotonde op donderdag 5 september vanaf 18.00 uur afgesloten.

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT