goesepolder collage

Jongeren organiseren frisfeest in Goes

 

Op donderdag 17 oktober a.s. organiseert een groep jongeren uit de Goese Polder ondersteund door SMWO-jongerenwerk een groot frisfeest in café Pake Sake aan de Wijngaardstraat in Goes.
 
Tijdens dit alcoholvrije feest dat bedoeld is voor jongeren tussen de 12 & 16 jaar zijn optredens te zien van plaatselijk talent en landelijk bekende artiesten. In de line-up staan Gunloadz een jonge dj/producer uit Goes, rapper JPB, Nitty Wow & Crane ( een dj en mc show by Kraantje Pappie) de avond wordt afgesloten door Funky Ro.
 
Behalve optredens is er ook veel informatie voor de bezoekers. Het safe sex team van de GGD en peerteam van Indigo Preventie zijn deze avond aanwezig om jongeren voor te lichten over seksualiteit en alcohol.
 
Het feest begint om 20:00 uur, de entree bedraagt €5,-. Bezoekers maken kans op de Beats By Dre headphone beschikbaar gesteld door de Bax-shop.
 
flyer smwo 17oktober 2013 final-3

 

Op de foto staan de winnaars van de rap zangwedstrijd voor kinderen van 10 t/m 12 jaar. De wedstrijd werd afgelopen zaterdag, 14 september gehouden in wijkcentrum de Spinne. De organisatie was in handen van een groep jongeren uit de Goese Polder ondersteund door st. Variant en SMWO-Jongerenwerk Goes. De kinderen konden deelnemen met een eigen gemaakt of bestaand lied in het thema tolerantie.
 
Op de foto ziet u van links naar rechts:
 
Nr. 1 Mirelle Martens
Kinderwethouder Ming Yiem Man
Nr 2 Julia Liguori
Nr.3 Annabel Oomme
 
De foto is gemaakt door Lida Man
 
Winnaars

's Heer Hendrikskinderendijk
Op 3, 4 en 5 september is de ‘s – Heer Hendrikskinderendijk tussen 18:00 uur t/m 06:00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Het werkvak bevindt zich tussen de Ringbaan West en de Middelburgsestraat.

Van Hogendorplaan
In verband met het verwijderen van een drempel en het frezen van asfalt is de Van Hogendorplaan tussen de Thorbeckelaan en Ringbaan West op woensdag  4 september 2013 vanaf 7:00 uur voor de gehele dag afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Op woensdag 4 september vinden er vanaf 18:00 uur tevens 2 wegreparaties plaats waardoor het gedeelte tussen de Thorbeckelaan en Calstraat afgesloten is voor doorgaand verkeer. Op donderdagavond 5 september is de Van Hogendorplaan tussen de Thorbeckelaan en Ringbaan West afgesloten voor het doorgaande verkeer in verband met het aanbrengen van de nieuwe deklaag. Deze afsluiting vindt plaats nadat de deklaag is aangebracht op de Troelstralaan. De woningen zijn te bereiken via het fietspad onder begeleiding van een verkeersregelaar.

Lees meer... →

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT