goesepolder collage

 

Op vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart vinden er in heel Nederland acties plaats in het kader van NL-Doet van het Oranjefonds. Ook de Goese Polder doet hier aan mee, Stichting Buurtwerk Goese Polder, de Holtkampschool en SMWO pakken samen met de buurt 2 klussen op.
Op vrijdag 11 maart gaan buurtbewoners en kinderen van de Holtkampschool met assistentie van wethouder André van der Reest 's morgens een haagbeuk planten op de scheiding van het schoolplein en ontmoetingsplein. Hierdoor gaat de wens van bewoners en kinderen om meer groen in de omgeving te krijgen in vervulling. Tijdens de werkzaamheden zullen Pieters klussenbedrijf en M&K bestratingen uit Kats de deelnemers begeleiden. Omdat vele handen licht werk maken zijn wij nog op zoek naar bewoners die het leuk vinden hierbij mee te helpen. U kunt zich hiervoor aanmelden via: http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=14988 . We verzamelen om 10:00 uur in wijkcentrum de Spinne aan de Joseph Lunslaan 7 waaronder het genot van een kopje koffie en wat lekkers uitleg gegeven wordt. Van 10:15-12:00 uur worden de haagbeuken geplant.
's Middags wordt om 13:15 uur gestart met de 2 e klus het repareren en opnieuw aanplanten van de schooltuinbakken. Deze mobiele moestuintjes waarin de kinderen groentes kweken zijn aan een opknapbeurt toe en moeten klaar gemaakt worden voor het nieuwe seizoen. Bij deze klus kunnen wij ook nog hulp gebruiken, voor de mensen die zowel 's morgens als 's middags helpen worden broodjes verzorgd. Uiteraard is het ook mogelijk alleen 's morgens of alleen 's middags te komen helpen.
 
 
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Matijs Gerrits
Jongerenwerk/Opbouwwerk gebiedsteam noord
 
Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn Oosterschelderegio
Postbus 310
4460 AS  GOES
bezoekadres: 's-Heer Elsdorpweg 12, 4461 WK GOES
telefoon 0113 - 277 111

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT