goesepolder collage

 

Burendag in de Goese Polder
Op zaterdag 26 september is de nationale burendag en vinden er in het hele land activiteiten plaats waar buren elkaar op ontspannen wijze kunnen ontmoeten. Ook in de Goese Polder worden onder de titel “Buren in de Goese Polder en buren in de wereld” activiteiten georganiseerd.
 
In het Erasmuspark is van 14:00 tot 16:30 uur een markt met hulpinitiatieven binnen de wijk en op verschillende plaatsen in de wereld. Hierbij kan gedacht worden aan Buur4Goes waarop buren hulp in Goes georganiseerd wordt maar ook aan stichting Talokoto  en Stichting Ramro   die zich inzetten voor hulpbehoevenden en wezen in Gambia en Nepal. Tijdens de markt zijn er diverse optredens en een demonstratie van o.a. Ons Boerengoed, een buikdanseres en voordracht van gedichten. Voor de kinderen is er een schilderworkshop en er zijn ijsjes te koop!
 
De dag wordt afgesloten met een multiculturele wijkmaaltijd die plaats vindt van 17:00-19:00 uur in het restaurant van het Erasmuspark. Bewoners uit de wijk koken verschillende gerechten uit verschillende landen. Voor de wijkmaaltijd moet van te voren worden aangemeld en een bijdrage van € 2,50 per persoon worden betaald.
Aanmelden kan via Matijs Gerrits van SMWO via 0113-277 111 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  Aanmelden kan tot uiterlijk 21 september.
 
De activiteiten worden georganiseerd door SVRZ en SMWO in samenwerking met stichting Variant, stichting Ramro en stichting Talokoto.
 
Voor meer informatie:
 
Matijs Gerrits Opbouwwerker SMWO-Welzijn Goes, 0113-277111, 06-11030135 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Anne-Marie van Keulen, SVRZ, 0113 315318, 06 13111961 of   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Burendag-2015-A5 flyer

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT